VI SØGER ALTID TALENTFULDE FOLK

DU SKAL BRÆNDE FOR AT GIVE HØJ KUNDESERVICE

SHOP NOW


SALGSKONSULENT

Som kørende Salgskonsulent skal du booke og afholde mødet med kunden, du varetager dermed selv salgsprocessen fra start til slut. Gennem grundigt salgsarbejde, skal du afdække kundens behov og følge salget til dørs – fra første kontakt til aftalen er på plads. Du får muligheden for at vælge imellem en iMac eller PC. Din vigtigste opgave er at sørge for at vores kunder får det mest optimale produkt og løbende have kontakt med dem.

WEBDESIGNER & UDVIKLER

Den holdspiller vi mangler skal være en engageret kreativ grafiker, der både brænder for det online medie og mestrer grafisk produktion på højt fagligt niveau. Samtidig har du indsigt, viden og praktisk erfaring med webdesign og andre grafiske løsninger til web. Din evne til at nytænke og skabe visuelle udtryk gør dig til en stærk sparringspartner på vores mange spændende opgaver, som spreder sig over vidt forskellige kunder.

GOOGLE SPECIALIST

Den person vi mangler, er engageret i og brænder for online markedsføring, primært med fokus på Google AdWords. Du er i stand til at tænke ud af boksen og har kendskab/erfaring inden for tekstforfatning, sociale medier og kundedialog. Du vil gerne lære hvordan det er at være selvkørende og arbejde struktureret og selvstændigt med opgaverne. Du formår at bidrage med gå-på-mod, positiv tænkning og viljen til at arbejde med deadlines.

SUPPORTER

Den person vi mangler skal være en engageret struktureret supporter, der både brænder for det online medie og mestrer IT kundskaber på højt fagligt niveau. Samtidig har du stor indsigt, viden og praktisk erfaring med onlinelæggelse, DNS og server løsninger.

INFORMATION

Man-Tors: 8.00 - 16.00 | Fredag: 8.00 - 15.00
Tlf: +45 7174 1457 | info@plico.dk
Forretningsbetingelser
Privatlivspolitik

PLICO AARHUS (HQ)
Runetoften 14B
8210 Aarhus V
Denmark
PLICO KØBENHAVN
Lyskær 15
2730 Herlev
Denmark