VI SØGER ALTID TALENTFULDE FOLK

DU SKAL BRÆNDE FOR AT GIVE HØJ KUNDESERVICE

Skal du være en del af PLICO-familien?

Hos PLICO er fokusset klart: Vi vil drive en virksomhed, der er sund. En virksomhed, hvor medarbejderne motiveres til at udvikle sig på både et personligt og professionelt plan. Kun på den måde bliver de i stand til at skabe kvalitetsløsninger for vores kunder baseret på den nyeste viden og højaktuelle tendenser.

I bund og grund kan vi forklare vores medarbejder-filosofi meget simpelt: Gode medarbejderforhold = gladere kunder. Derfor mener vi, at der er tale om en win-win situation, når vi prioriterer at skabe de allerbedste rammer for vores medarbejdere.

Så hvad betyder det for DIG, hvis du bliver en del af PLICO-familien?

Det betyder, at du kan se frem til at blive en del af en energisk arbejdsplads, hvor to dage ikke er ens, og hvor du knytter tætte bånd til dine kollegaer. Det gør vi nemlig alt for at sikre gennem en lang række tiltag, vi har implementeret over de seneste år med stor succes.

Disse tiltag indbefatter bl.a. medarbejdersamtaler, ekstra pauser, sociale arrangementer og tæt ledelseskontakt.

Gode medarbejderforhold
selvkørende og målrettet

SALGSKONSULENT

Som kørende Salgskonsulent skal du booke og afholde mødet med kunden, du varetager dermed selv salgsprocessen fra start til slut. Gennem grundigt salgsarbejde, skal du afdække kundens behov og følge salget til dørs – fra første kontakt til aftalen er på plads. Du får muligheden for at vælge imellem en iMac eller PC. Din vigtigste opgave er at sørge for at vores kunder får det mest optimale produkt og løbende have kontakt med dem.

Store udviklingsmuligheder

WEBDESIGNER & UDVIKLER

Den holdspiller vi mangler skal være en engageret kreativ grafiker, der både brænder for det online medie og mestrer grafisk produktion på højt fagligt niveau. Samtidig har du indsigt, viden og praktisk erfaring med webdesign og andre grafiske løsninger til web. Din evne til at nytænke og skabe visuelle udtryk gør dig til en stærk sparringspartner på vores mange spændende opgaver, som spreder sig over vidt forskellige kunder.

følge resultaterne til dørs

GOOGLE SPECIALIST

Den person vi mangler, er engageret i og brænder for online markedsføring, primært med fokus på Google AdWords. Du er i stand til at tænke ud af boksen og har kendskab/erfaring inden for tekstforfatning, sociale medier og kundedialog. Du vil gerne lære hvordan det er at være selvkørende og arbejde struktureret og selvstændigt med opgaverne. Du formår at bidrage med gå-på-mod, positiv tænkning og viljen til at arbejde med deadlines.

brænder for kundeservice

SUPPORTER

Den person vi mangler skal være en engageret struktureret supporter, der både brænder for det online medie og mestrer IT kundskaber på højt fagligt niveau. Samtidig har du stor indsigt, viden og praktisk erfaring med onlinelæggelse, DNS og server løsninger.

Vores værdier

PLICO - Medarbejdersamtaler

Medarbejdersamtaler

Personlig udvikling

Med henblik på at udvikle vores medarbejdere til at få mere viden omkring produkter og salgsudvikling afholder vi medarbejdersamtaler flere gange om året. For os er det vigtigt løbende at tale med medarbejderne om deres resultater og muligheder i PLICO. Kun herved kan vi sikre os, at vi altid er proaktive, når det kommer til vores medarbejdere og deres ønsker – ligesom medarbejderne altid ved, hvor de står i forhold til ledelsen. Med andre ord tror vi på, at transparens er vejen frem.

PLICO - Tæt ledelseskontakt

Tæt ledelseskontakt

Alle ugens dage og alle tidspunkter på døgnet

Hos ledelsen har det været en vigtig prioritet, at alle medarbejderne i PLICO har direkte nummer til deres leder. Skulle der være det mindste, som medarbejderen ønsker at tale om, så står ledelsen således parat til at hjælpe. Dette gælder alle ugens dage og alle tidspunkter på døgnet. Hos PLICO går vi op i trivsel på arbejdspladsen for alle medarbejdere. Vi bærer udviklingen i fælleskab og vi hylder det enkelte individs personlige egenskaber.

PLICO - Ekstra pauser

Ekstra pauser

Medarbejderforhold er alfa omega

Vores medarbejdere skal have det godt. Hver dag. Et tiltag vi har iværksat for at sikre det, er, at vi giver medarbejderne to ekstra pauser hver dag – nemlig 15-20 minutters pauser henholdsvis kl. 10 og 14. Pauserne giver medarbejderne et velfortjent lille pusterum, hvor de har mulighed for at tjekke deres Facebook, spille bordfodbold, FIFA, bordtennis eller få noget frisk luft. 

Resultatet har været positivt, idet det har givet et stort boost til arbejdsmiljøet og fungeret som en vigtig team-building-aktivitet, som igen har skabt større kvalitet i deres arbejde. Som måske kommende medarbejder hos PLICO kan du altså se frem til masser af kvalitetstid med dine kollegaer (eller dig selv, hvis det er det, du ønsker), hvor du tanker op, så du har endnu mere energi til arbejdet.

PLICO - Sociale arrangementer

Sociale arrangementer

Skaber stærke og sunde medarbejder-relationer.

Hos PLICO afholder vi løbende forskellige sociale arrangementer for at skabe stærke og sunde medarbejder-relationer. Vi ved, at det er et must at kunne tale sammen og interagere med hinanden ved siden af arbejdstiden for at sikre dette. Udover at afholde fredagsbarer, årlig julefrokost samt et sommerarrangement kan du som medarbejder hos PLICO også hygge dig til vores sjove FIFA-turneringer, hvor alle medarbejdere (som har lyst til at deltage) spiller sammen i teams imod hinanden.

Som arbejdsplads forventer vi, at medarbejderne bakker op om disse tiltag og ser PLICO som et sted, hvor man ikke blot kommer for at tjene penge, men i lige så høj grad et sted, hvor man har det sjovt og kan lide at være. Medarbejderne skal glæde sig til at gå på arbejde hver evig eneste dag.

INFORMATION

Man-Tors: 8.30 - 16.00 | Fredag: 8.30 - 15.00
Tlf: +45 7174 1457 | info@plico.dk
Forretningsbetingelser
Privatlivspolitik

PLICO AARHUS (HQ)

Runetoften 14B
8210 Aarhus V
Denmark
CVR: 33879946