OM PLICO

PROFESSIONELT DIGITALT KONSULENTHUS

Gazelle Prisen 2016 & 2017

EFFEKTIVITET, GENNEMSIGTIGHED & RESULTATSKABENDE

Samarbejdet imellem os og kunden er igennem hele forløbet effektivt, gennemsigtigt og resultatskabende. Den optimale kundetilfredshed opnåes ved at vores kunder kan følge hele processen fra start til slut. Vores mål er at hjælpe til digitalisering i jeres virksomhed og dermed skabe et bedre resultat for jer.  Derfor ser vi mere vores kunder som en samarbejdspartner. 

Vi bygger broer imellem den digitale tilstedeværelse og egen visuelle identitet, ved at imødekomme hver enkelt kunde på deres præmisser og lave en digital løsning som passer til deres behov.

UDVIKLING & NYESTE TRENDS

Vores in-house eksperter holder løbende øje med de nyeste trends, værktøjer og system opdateringer, så servicen hos os afspejler toppen i branchen. Konverterings graden på digitale produkter afhænger af om din samarbejdspartner holder sig opdateret. Forældede systemer kan ende med at koste dyrt. 

Vores kunder får en professionel, troværdig samarbejdspartner med indsigt i den digitale verden, så deres produkter altid er fremtidssikret. Vi hjælper derfor vores kunder løbende med at tilrette og optimere deres produkter.

Har du spørgsmål vedrørende din hjemmeside eller brug for hjælp? Kontakt endelige vores supportafdeling, de sidder parate til at hjælpe dig!
Man-torsdag: Kl.8.00 - 16.00 | Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
"VI BYGGER BROER IMELLEM DEN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE OG EGEN VISUELLE IDENTITET"
effektivt, gennemsigtigt og resultatskabende

DIGITALT DESIGN OG MARKETING

PLICO A/S er et digitalt konsulentbureau med speciale indenfor digitalt design og e-handel. Vi benytter os af de allerbedste konverteringsplatforme i branchen og med vores kompetencer indenfor digitalt design, software udvikling, digital strategi, online markedsføring, driftsikkerhed og kundeservice, sikre vi din virksomhed en sikker drift samt resultatorienteret løsning. 

Vi leverer en skræddersyet løsning til din virksomhed, som opfylder netop din virksomheds behov og i samarbejde med vores in-house eksperter ligger vi en strategi  for at opnå bedst mulige resultater. 
INFORMATION

Man-Tors: 8.00 - 16.00 | Fredag: 8.00 - 15.00
Tlf: +45 7174 1457 | info@plico.dk
Forretningsbetingelser
Privatlivspolitik

PLICO AARHUS (HQ)
Runetoften 14B
8210 Aarhus V
Denmark
PLICO KØBENHAVN
Lyskær 15
2730 Herlev
Denmark